Köögiviljatoidud  » Lihata

Kerge köögiviljahautis

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Hea enesetunde road Autor: Pille Enden
Suvine hautis ei vajagi muid lisandeid kui näiteks täisterakuklit.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
Lõika baklažaan umbes 2 cm paksusteks viiludeks. Raputa peale soola, lase 15-20 minutit seista, kuivata majapidamispaberiga ja lõika kuubikuteks. Kuumuta poti põhjas õli ja tõsta köögiviljakuubikud sinna, lisa hakitud küüslauk ja sibul. Hauta, aeg-ajalt segades, 5 minutit. Lisa õhukesteks viiludeks lõigatud porgand, suvikõrvits, kanapuljong ja tomatipüree. maitsesta soola, suhkru, pipra ja punega. Kuumuta keemiseni, kata kaanega ja hauta, kuni köögiviljad on parajalt pehmed (15-20 minutit). Sega maitseks hulka palsamiäädikat.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Repsikk 21.okt 2012 17:24
Tõesti hea. Kusjuures väga hästi sobib panna ka feta või mozzarella juustu lõpus. See on justkui täpp i peal. Meenutab sellisel juhul veidi kreekapärast vormirooga moussakat, aga ilma lihata :).
Brüleekreem 26.juuli 2011 12:53
Hea. Kuna kapis vedeles ?ampinjone, läksid ka need patta.
1