Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihata

Kerge köögiviljahautis

Lihata

Kerge köögiviljahautis

Pille Enden Hea enesetunde road
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Suvine hautis ei vajagi muid lisandeid kui näiteks täisterakuklit.

40-60 min

Retsept
portsjonile
300 g Baklažaan
0.5 dl Oliiviõli
4 küünt Küüslauk
1 tk Sibul
2 tk Porgand
400 g Suvikõrvits
4 dl Kanapuljong
4 dl Tomatipüree
Sool
Must pipar
Suhkur
Harilik pune
3 spl Palsamiäädikas
Lõika baklažaan umbes 2 cm paksusteks viiludeks. Raputa peale soola, lase 15-20 minutit seista, kuivata majapidamispaberiga ja lõika kuubikuteks. Kuumuta poti põhjas õli ja tõsta köögiviljakuubikud sinna, lisa hakitud küüslauk ja sibul. Hauta, aeg-ajalt segades, 5 minutit. Lisa õhukesteks viiludeks lõigatud porgand, suvikõrvits, kanapuljong ja tomatipüree. maitsesta soola, suhkru, pipra ja punega. Kuumuta keemiseni, kata kaanega ja hauta, kuni köögiviljad on parajalt pehmed (15-20 minutit). Sega maitseks hulka palsamiäädikat.

KOMMENTAARID

Repsikk 21.okt 2012 17:24
Tõesti hea. Kusjuures väga hästi sobib panna ka feta või mozzarella juustu lõpus. See on justkui täpp i peal. Meenutab sellisel juhul veidi kreekapärast vormirooga moussakat, aga ilma lihata :).
Brüleekreem 26.juuli 2011 12:53
Hea. Kuna kapis vedeles ?ampinjone, läksid ka need patta.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes