Köögiviljatoidud  » Lihata

Nelja juustu risoto Kreeka pähklitega

Keskmine hinne: 3.55 Allikas: Juusturaamat Autor: Angeelika Kang
Kuulus itaalia riisitoit, kus korraga kasutatud nelja erinevat juustusorti. Kui kõiki sorte ei õnnestu korraga hankida, võid ühe asendada teisega.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
Sulata kastrulis või ja lisa õli. Haki sibulad ja küüslauk, pane kastrulisse ja kuumuta mõni minut, kuni need muutuvad klaasjaks (kuid ära pruunista). Lisa riis ja kuumuta veel mõni minut. Vala juurde valge vein ja kuumuta hetk. Lisa vähehaaval (2 dl korraga) juurde kuum puljong. Kui puljong on riisi imendunud, lisa uus kogus puljongit, kuni kõik puljong on ära kasutatud. Sega juurde riivitud Parmesan, murendatud sinihallitusjuust, riivitud Apenzeller ja Cheddar. Lõpuks lisa hakitud lehtpetersell ja hakitud kreeka pähklid. Maitsesta musta pipraga ja serveeri kohe.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Mari-Liis 10.veeb 2013 14:08
Maitsev, aga tuleb päris soolane. Seega peaks puljong päris mahe olema, sest juustud kokku on soolased.
1