Köögiviljatoidud  » Lihata

Kartul baklažaani, spinati ja hirsiga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse retseptiraamat Autor: Kaie Mei
Selle roaga on rahule jäänud ka need, kelle jaoks taimetoit pole esimene valik.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Pese hirss hoolsalt mustusest ja nõruta sõelal kuivaks. Kuumuta poti põhjas ghee, lisa hirss, sega läbi ning kalla juurde kuum vesi. Keeda mõõdukas kuumuses vähese soolaga pehmeks.
Tükelda baklažaan kuubikuteks ja hoia 10 minutit vähese soolaga ülepuistatult. Lõika kartulitest 1 cm paksused viilud. Kuumuta pannil ghee ja õli segus maitseaineid, kuni sinepiseemned hakkavad praksuma. Lisa kartul ja prae mõõdukas kuumuses pruunikaks. Uhu baklažaan üle külma veega ja pressi hästi kuivaks, lisa kartulitele koos hakitud tšilliga ja prae, kuni kõik viljad on pehmed. Lisa ettevalmistatud spinatilehed ning lase neil kuumuses närbuda. Viimasena pane hulka hirss, sega roog läbi ja vajadusel maitsesta.
SOOVITUS: Hoia krobedalehelist spinatit mõni aeg külmas vees, et kurdude vahele kogunenud liivast paremini lahti saada. Rebi siis lehed rootsudelt ning pese voolava vee all. Nõruta sõelal.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa