Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihata

Kapsa-porgandi-hernehautis

Lihata

Kapsa-porgandi-hernehautis

Kaie Mei Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Artur Sadovski
Igasuvine kohustuslik roog, mille retseptist on igas peres oma variatsioon.

20-40 min

Retsept
portsjonile
2 tk Porgand
0.5 tk Valge peakapsas
25 g Või
Sool
Must pipar
100 g Suhkruhernes
Aedtill
100 g Hapukoor
SERVEERIMISEKS
8 tk Kartul
Või
Aedtill
Sool
Tükelda porgand ja kapsas ning kuumuta neid mõni minut margariinis. Seejärel lisa soola ja pipart, pisut vett ning hauta poolpehmeks. Lisa herned ja hauta kõik viljad soovitud pehmuseni. Viimasena lisa hakitud till ja nii palju hapukoort, et aedviljaleemest tekiks soovitud kogus kastet. Serveeri keedetud kartulitega, mida on segatud killukese või ja hakitud tilliga.

KOMMENTAARID

Jüri 11.juuli 2013 19:03
Õpetage mulle ka, kuidas 8 kartulit ära jagada 4(nelja) portsu vahel, et igaüks saaks pildil nähtaval taldrikutäiel 3(kolm) kartulit ???
Nele 12.nov 2012 17:39
Pildilt on näha,et porgand on ikka korralikult pruunistatud. Proovisin siis retsepti järgi porgandit ja kapsast koos kuumautada võis..aga porgand ei saanud pooltki nii pruun ja ilus, kui pildil. Soovitaksi porgandi eelnevalt pruunistada ja siis kapsas lisada..Väga suhteline on pool kapsast..kapsa suurused on ikka väga erinevad. Muidu lihtne ja maitsev.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes