Köögiviljatoidud  » Lihata

Kapsa-porgandi-hernehautis

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Kaie Mei
Igasuvine kohustuslik roog, mille retseptist on igas peres oma variatsioon.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Tükelda porgand ja kapsas ning kuumuta neid mõni minut margariinis. Seejärel lisa soola ja pipart, pisut vett ning hauta poolpehmeks. Lisa herned ja hauta kõik viljad soovitud pehmuseni. Viimasena lisa hakitud till ja nii palju hapukoort, et aedviljaleemest tekiks soovitud kogus kastet. Serveeri keedetud kartulitega, mida on segatud killukese või ja hakitud tilliga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Jüri 11.juuli 2013 19:03
Õpetage mulle ka, kuidas 8 kartulit ära jagada 4(nelja) portsu vahel, et igaüks saaks pildil nähtaval taldrikutäiel 3(kolm) kartulit ???
Nele 12.nov 2012 17:39
Pildilt on näha,et porgand on ikka korralikult pruunistatud. Proovisin siis retsepti järgi porgandit ja kapsast koos kuumautada võis..aga porgand ei saanud pooltki nii pruun ja ilus, kui pildil. Soovitaksi porgandi eelnevalt pruunistada ja siis kapsas lisada..Väga suhteline on pool kapsast..kapsa suurused on ikka väga erinevad. Muidu lihtne ja maitsev.
1