Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihata

Vahemerelised köögiviljad

Lihata

Vahemerelised köögiviljad

Angelica Udeküll Nädalakiri Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard
Vahemerelised köögiviljad sobivad lisandiks nii kana, punase liha kui kala kõrvale.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
1 tl Õli
1 tk Punane sibul
2 küünt Küüslauk
0.5 tk Paprika
1 tk Tomat
0.5 tk Suvikõrvits
2 spl Palsamiäädikas
Sool
Must pipar
Basiilik (värske)
Kõva itaalia juust

1.  Haki sibul ja küüslauk peeneks ja köögiviljad suupärasteks kuubikuteks.
2.  Kuumuta pannil õli ja selles sibul ning küüslauk.
3.  Lisa järjest pannile suvikõrvits, paprika ja tomat.
4.  Maitsesta soola, pipra ja palsamiäädikaga.
5.  Haki sisse värske basiilik, kuumuta korra läbi ja serveeri juustulaastudega.

SOOVITUS:
* Kui sul juhtub kodus olema päikesekuivatatud tomateid õlis, kasuta seda õli.
* Sõltuvalt köögiviljade magususest võid lisada näpuotsaga suhkrut.

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool