Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihata

Karri baklažaani ja kikerhernestega

Lihata

Karri baklažaani ja kikerhernestega

Kaie Mei Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Artur Sadovski
Kiirelt valmiv taimetoit.

20-40 min

Retsept
portsjonile
1 tk Punane sibul
Rapsiõli
1 tk Baklažaan
5 küünt Küüslauk
5 cm jupp Ingver
1 tl Kurkuma
1 tl Vürtsköömen (jahvatatud)
1 tl Koriander (jahvatatud)
1 tl Kardemon (jahvatatud)
1 kang Kaneelikoor
400 g Purustatud tomatid
400 g Kikerhernes
Spinat või
1 peotäis Mangoldilehed
Sool
Must pipar
Pruunista sibulaviilud õlis üsna pruuniks ja krõbedaks. Siis lisa baklažaanikuubikud ja üsna jämedalt hakitud küüslauk ja ingverijuur. Lisa kõik vürtsid ja kaneelikoor, sega hästi läbi, vajadusel lisa õli. Siis sega hulka konservtomat ja nõrutatud kikerherned ning hauta roog pehmeks. Vahetult enne serveerimist lisa spinatilehti või hakitud mangoldilehti.

KOMMENTAARID

Wiendha 17.veeb 2014 08:55
I thought I'd have to read a book for a dieosvcry like this!
eppenno 27.märts 2012 11:44
Täiesti hea
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes