Köögiviljatoidud  » Lihata

Kollased aedoad kukeseente ja suitsujuustuga

Keskmine hinne: 3.63 Allikas: Maru maitsev maailm Autor: Maru
Kollased oad on esimesed, mida märkan, kui suvehommikul turulettide vahele jõuan. Kõik muu nagu kaoks, muutuks nähtamatuks. Silmade lototronile ilmuvad ubade kujutised ning jackpot on minu! Oad turukotis, hakkan nägema kõike muud, näiteks kõrval laiutavat kukeseenekasti. Loomulikult rändab kotti veel ka suitsujuust.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 2 portsjonit
Näpi ubadelt varreotsaga tipp ära, teine las jääda. Lihtsalt nii ilusad on need pisut kaardus tipud. Kukuta oad mulisevasse vette, puista soola ja keeda, kuni oad on peaaegu pehmed. Kurna ja jää ootele.
Puhasta kukeseened võimalikust metsapudist ja kaasa reisinud putukatest. Kuumuta pann, sulata või ja lisa kukeseened: suuremad võid pooleks rebida, pisikesed lase olla. Prae seeni, kuni need on kuldsed. Lisa oad, suitsujuustukuubikud, vahukoor ja maitsesta soola, pipra, basiilikulehtede ja tüümiani pisikeste lehekestega. Keeruta rooga pannil mõni hetk, et juust saaks sulama hakata. Serveeri kohe. Nii lihtne ja nii võluv!
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Nipi Tiri 23.aug 2013 16:44
Tegin, lihtne valmistada ja maitsev ka.
Liina 18.juuli 2012 14:37
Kõik minu lemmikud koos: kukeseened, oad, suitsujuust ja koor, no mis sa veel tahad! Maitseski superhea!
1