Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihata

Tuline tomati-sibulahautis

Lihata

Tuline tomati-sibulahautis

Tiina Lebane Taimetoidud kõigile
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Tuline-magus hautis sobib lisandiks liharoogadele. Sarnase hoidise saad valmistada ka rohelistest tomatitest, see jääb pisut krõmpsuv. Roheliste tomatitega koos kasuta valge veini äädikat.

40-60 min

Retsept
portsjonile
1 kg Tomat
400 g Sibul
2 dl Punase veini äädikas
1.5 dl Suhkur
3 - 4 küünt Küüslauk
3 tl Sool
Must pipar
0.5 - 1 tl Cayenne'i pipar
Vala tomatitele keev vesi, lase hetke seista ja kalla vesi ära. Koori ja viiluta tomatid ning pane potti. Koori ja viiluta sibulad, haki küüslauguküüned ning pane samuti potti. Lisa kõik ülejäänud ained, välja arvatud Cayenne’i pipar, ning keeda madalal kuumusel 45 minutit. Maitsesta Cayenne’i pipraga ja pane kuumalt purki.

Kogus 1 liiter.

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool