Köögiviljatoidud  » Lihata

Kõrvitsa-gnocchid ricottaga

Keskmine hinne: 3.21 Allikas: Toidutare Autor: Triin Sander
Kõrvitsa-gnocchi´d maitsevad sulnilt väikese tilga sulavõiga serveeritult.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 6 portsjonit
1. Aseta kõrvits koor ülespidi ahjuplaadile ja küpseta 225 kraadi juures 30-40 minutit või kuni kõrvits on pehme. Eemalda koor, kalla ära üleliigne vesi ja püreeri ühtlaseks seguks. Mõõda valmis segust 250 ml.
3. Sega kausis ricotta, kõrvitsapüree, sool, parmesan ja munad, hakka vähehaaval lisama jahu, kuni saad mõnusa sitke taina.
4. Vormi tainast sõrmejämedused rullid ja lõika 1cm laiused jupid.
5. Keeda soolaga maitsestatud vees, kuni tõusevad pinnale ja serveeri meelepärase kastmega. Sobivad nii tomati- kui koorekastmed, väike tilk sulavõid teeb roa aga lausa pidulikuks.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa