Köögiviljatoidud  » Lihata

Spinati-gnocchid ricottaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Toidutare Autor: Triin Sander
Spinatised gnocch´i d sobivad hästi nii kergeks eelroaks kui pearoana tugevamaks kõhutäieks.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 2 portsjonit
1. Blanšeeri värske spinat kuumas vees, nõruta vesi, pigista üleliigne välja ja haki peeneks.
2. Purusta sauseguris või uhmirs küüslauk ja ürdid.
3. Sega kausis ricotta, spinat, ürdi-küüslaugusegu, sool, munakollane ja parmesan ning hakka vähehaaval lisama jahu, kuni tainas saab vormitava konsistentsi.
4. Vormi jahusel pinnal sõrmejämedused rullid, millest saab lõigata 1cm laiused ribad, või võid väikesed kreekapähkli-suurused pallid vormida.
5. Keeda soolaga maitsestatud vees, kuni gnocchid tõusevad pinnale, vala üle sobiva kastmega.
NIPP:
* Kui kasutad külmutatud spinatit, nõruta sellest välja liigne vesi.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa