Köögiviljatoidud  » Lihata

Köögiviljakarri punaste läätsede ja baklažaaniga

Keskmine hinne: 4.05 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
India stiilis roog passib hästi keedetud riisiga. Vürtsikust saad karripasta kogusega ise reguleerida.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
Koori ja haki sibulad. Lõika baklažaan kuubikuteks. Puhasta paprikad seemnetest ja lõika viiludeks. Kuumuta karripastat poti põhjas koos natukese puljongiga. Lisa hakitud sibul ja prae 5 minutit, kuni hakkab pehmenema. Sega hulka baklažaanikuubikud ning kuumuta veel 5 minutit, vajadusel lisa sorts puljongit. Lisa läätsed, kookospiim ja ülejäänud puljong. Hauta 10 minutit või kuni läätsed on peaaegu pehmed. Lisa paprikad ja kuumuta 10 minutit. Sega hulka herned ja spinat. Kuumuta läbi. Serveeri keedetud riisi ja mangotšatniga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
siilike 16.märts 2013 21:33
Järgi proovitud ja no tõesti väga maitsev!
lillie 21.veeb 2013 21:53
Väga, väga maitsev!
1