Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihata

Hautatud kapsad hapukoorega

Lihata

Hautatud kapsad hapukoorega

Toidutare Eesti
PrindiSoovita sõbrale
Lihata köögiviljahautis.
Retsept
portsjonile
1 kg Värske kapsas
50 g Rasvaine
1 tk Sibul
Sool
Hapukoor
Sulata rasv, lisa hakitud sibul, peenestatud kapsas ja sool ning hauta kaane all pehmeks.
Maitsesta hapukoor soolaga ja vala valmis kapsastele, kuumuta.
 

KOMMENTAARID

Harmoni 23.jaan 2011 17:11
Kas vett üldse ei lisata? Minul hakkasid kapsad põhja kõrbema.
matilja 05.jaan 2006 11:30
Värske kapsaga sobib hapukoor väga hästi, olen seda ennegi nii teinud, ei maksa karta :-)
xellax 25.nov 2004 14:17
Valmis kiiresti ja tõesti maitsev! Üks muudatus siiski oli minu retseptis, et mulle tundus hapukoor võõras kapsale lisada, seega selle jätsin välja.Proovige ära!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Metsaste maitsetega lambakarree

Jõulud ja uusaasta
Metsaste maitsetega lambakarree