Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihata

Aedoad tomati ja sibulaga

Lihata

Aedoad tomati ja sibulaga

Linda Petti Targu talita
PrindiSoovita sõbrale
Hautatud rohelised oakaunad. Prantsuse retsept. Valmistamisaeg määramata. Kogused määramata.
Retsept
värskeid rohelisi oakaunu
õli
tomateid
sibulaid
soola
pipart
väheke suhkrut
jahvatatud köömneid
hapu või rõõska koort

Oakaunad keeta soolaga maitsestatud vees, kurnata. Praadida pannil õlis poolitatud tomatid ja sibularõngad. Maitsestada soola, pipra, vähese suhkru ja jahvatatud köömnetega. Segada juurde oakaunad ja maitse järgi haput või rõõska koort.
Serveeri kohe pärast valmistamist.
Sobiv lisand lihatoitude juurde.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes