Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihata

Baklažaanipüree-tomativorm

Lihata

Baklažaanipüree-tomativorm

Köögiviljad ja maitsetaimed
PrindiSoovita sõbrale
Baklažaanipüree-tomativorm.
Retsept
750 g Baklažaan
Sool
2 tk Muna
30 g Või
Must pipar
2 tk Sibul
0.5 tl Harilik pune
4 spl Riivsai
2 tk Tomat
90 g Riivjuust
Paprika (jahvatatud)
Baklažaanid koorida, lõigata viiludeks ja keeta soolaga maitsestatud väheses vees 10 minutit.
Lasta nõrguda ja püreestada. Lisada munad, või, pipar, väikesed sibulakuubikud, pune ja riivsai ning segada hästi läbi. Madal vorm võitada, asetada põhja tomativiilud, sellele baklažaanisegu.
Puistata peale juustu ja paprikapulbrit ning küpsetada keskmise kuumusega praeahjus 45 minutit.
 
 

KOMMENTAARID

nipi 13.märts 2009 11:01
Vága-vága maitsev, ainult et sibulat panen teinekord váhem.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Metsaste maitsetega lambakarree

Jõulud ja uusaasta
Metsaste maitsetega lambakarree