Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihata

Ahjukartulid seentega

Lihata

Ahjukartulid seentega

Kartulitoite
PrindiSoovita sõbrale
Ahjus küpsetatud seene-sibulaseguga täidetud ja majoneesiga ülevalatud kartulid.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
250 g koorega keedetud suured kartulid
0.5 tk sibul
või
50 g kupatatud seened
sool
till
1.5 tk vürtsikilu
62.5 g majonees
rasva vormi määrimiseks
Kartulid koorida, poolitada pikuti, õõnestada pooled "paatideks", jättes väljalõigatud osad võimalikult terveks. Hakitud sibul hautada võis, lisada tükeldatud seened, soola puistata tagasihoidlikult. "Paatide" põhja panna hakitud tilli, peale sibula-seenesegu, sellele kilufilee tükid. Katta kõik väljalõigatud kartulitükkidega. Kartulipaadid laduda vormi või pannile tihedalt üksteise kõrvale, valada peale majonees ja küpsetada 175°C juures 20-30 minutit.

KOMMENTAARID

kikujamusi 21.juuli 2009 15:26
tõesti head:) Kui on värked kartulid siis võib täitsa koorimatta jätta, mina ei koorinud ja nii on ka väga maitsvad ja juust sobib sinna hästi:Y
neiu 20.apr 2009 13:41
Väga hea toit, soovitan soojalt. Soovitan proovida ka natuke teistmoodi - praetud sibulale lisada kohe majonees, seened, väljakoogitud kartulisegu. Kõik segada ja panna kartuli paatidele peale. Kõige peale riivjuust.
marsu 28.jaan 2007 17:34
Kui midagi on hea, siis ta on hea ja punkt. See siin ON hea.
mammakene 20.nov 2006 16:31
arvan, et leidsin sobiva retsepti mida otsin. katsetan -ja siis kiidan autorit
sirtom 10.aug 2006 16:48
VÄGA MAITSEV!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes