Köögiviljatoidud  » Lihata

Ahjukartulid seentega

Keskmine hinne: 4.75 Allikas: Kartulitoite
Ahjus küpsetatud seene-sibulaseguga täidetud ja majoneesiga ülevalatud kartulid.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Kartulid koorida, poolitada pikuti, õõnestada pooled "paatideks", jättes väljalõigatud osad võimalikult terveks. Hakitud sibul hautada võis, lisada tükeldatud seened, soola puistata tagasihoidlikult. "Paatide" põhja panna hakitud tilli, peale sibula-seenesegu, sellele kilufilee tükid. Katta kõik väljalõigatud kartulitükkidega. Kartulipaadid laduda vormi või pannile tihedalt üksteise kõrvale, valada peale majonees ja küpsetada 175°C juures 20-30 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
kikujamusi 21.juuli 2009 15:26
tõesti head:) Kui on värked kartulid siis võib täitsa koorimatta jätta, mina ei koorinud ja nii on ka väga maitsvad ja juust sobib sinna hästi:Y
neiu 20.apr 2009 13:41
Väga hea toit, soovitan soojalt. Soovitan proovida ka natuke teistmoodi - praetud sibulale lisada kohe majonees, seened, väljakoogitud kartulisegu. Kõik segada ja panna kartuli paatidele peale. Kõige peale riivjuust.
marsu 28.jaan 2007 17:34
Kui midagi on hea, siis ta on hea ja punkt. See siin ON hea.
mammakene 20.nov 2006 16:31
arvan, et leidsin sobiva retsepti mida otsin. katsetan -ja siis kiidan autorit
sirtom 10.aug 2006 16:48
VÄGA MAITSEV!
1