Köögiviljatoidud  » Lihata

Baklažaani-riisivorm

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Soome
Tomatiga baklažaani-riisivorm sobib hästi grillkana juurde.
Valmistusaeg: üle 60 min
Riis keeta. Baklažaan lõigata umbes 1 cm paksusteks rõngasteks ja riputada peale soola. Jätta seisma 1-2 tunniks. Kuivatada pinnale tekkinud vedelik ja suruda puulusikaga ka ülejäänud vedelik välja. Praadida baklažaaniviilud mõlemalt poolt küpseks võimalikult väheses õlis. Sibul ja küüslauk hakkida ja praadida väheses õlis kuldkollaseks. Lisada tükeldatud tomat (ilma vedelikuta) ja maitsestada soola, valge pipra ning hakitud peterselliga. Võiga määritud ahjuvormi panna vaheldumisi praetud baklažaanirõngad, riis ja tomati-sibula segu, siis jälle baklažaanid jne. Siiamaani võib roa ette valmistada juba mõni päev varem. Enne serveerimist küpsetada rooga 225°C juures ahjus umbes 20 minutit. Baklažaani-riisivorm sobib hästi grillkana juurde.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa