Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihata

Kapsa-tomatiroog

Lihata

Kapsa-tomatiroog

Parimad kodused toidud
PrindiSoovita sõbrale
Hautatud kapsa-tomatiroog. Paku kapsaroa juurde keedetud, praetud või grillitud keeduvorsti või mingit tugevamaitselist vorsti.

20-40 min

Retsept
125 g Valge peakapsas
1 dl vesi
0.5 tk Sibul
0.75 sl õli või margariin
0.25 purki purustatud tomatid
0.25 tl sool
0.25 lehte Loorber
Nelk
0.25 ml Valge pipar
punet või basiilikut
Lõika kapsas õhukesteks ribadeks ja pane keevasse vette. Keeda kapsast umbes 20 minutit. Koori ja haki sibulad. Pruunista need kergelt teflonpannil kuumas rasvaines. Lisa purustatud tomatid ja maitseained ning keeda kastet, kuni vedelik on aurustunud. Lisa tomatikaste peaaegu pehmele kapsale ja hauta toitu veel natuke aega. Paku kapsaroa juurde keedetud, praetud või grillitud keeduvorsti, praevorsti või mingit tugevamaitselist vorsti.

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke