Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihata

Porgandi-muna panniroog

Lihata

Porgandi-muna panniroog

Targu talita
PrindiSoovita sõbrale
Porgandi-muna pannirooga sobib serveerida koos suitsuliha, singi või praetud peekoni ja täisteraleivaga.

20-40 min

Retsept
125 g Porgand
1 sl õli
0.25 küünt Küüslauk
0.5 sl hakitud petersell
sool
värskelt jahvatatud must pipar
1.25 tk kanamuna
0.25 dl piim
Porgandid koorida ja lõigata hästi õhukesteks viiludeks. Õli kuumutada pannil, lisada porgandiviilud ja kuumutada umbes 10 minutit, kuni porgandid on peaaegu pehmed. Lisada hakitud küüslauk ja petersell. Munad segada lahti, lisada piim. Segu maitsestada soola ja pipraga ning valada porganditele. Kuumutada tasasel tulel, tõstes servast puulusikaga, et munamass hüübiks ühtlaselt. Rooga võib küpsetada ka ahjus. Sel juhul määrida ahjuvorm võiga, valada segu vormi ja küpsetada 200°C juues, kuni muna on hüübinud (umbes 30 minutit). Porgandi-munarooga sobib serveerida koos suitsuliha, singi või praetud peekoni ja täisteraleivaga. Ka toorsalatid on sobilikud lisandid.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes