Köögiviljatoidud  » Lihata

Porgandi-muna panniroog

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Targu talita
Porgandi-muna pannirooga sobib serveerida koos suitsuliha, singi või praetud peekoni ja täisteraleivaga.
Valmistusaeg: 20-40 min
Porgandid koorida ja lõigata hästi õhukesteks viiludeks. Õli kuumutada pannil, lisada porgandiviilud ja kuumutada umbes 10 minutit, kuni porgandid on peaaegu pehmed. Lisada hakitud küüslauk ja petersell. Munad segada lahti, lisada piim. Segu maitsestada soola ja pipraga ning valada porganditele. Kuumutada tasasel tulel, tõstes servast puulusikaga, et munamass hüübiks ühtlaselt. Rooga võib küpsetada ka ahjus. Sel juhul määrida ahjuvorm võiga, valada segu vormi ja küpsetada 200°C juues, kuni muna on hüübinud (umbes 30 minutit). Porgandi-munarooga sobib serveerida koos suitsuliha, singi või praetud peekoni ja täisteraleivaga. Ka toorsalatid on sobilikud lisandid.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa