Köögiviljatoidud  » Lihata

Küpsetatud punapeet küüslaugu ja punega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Targu talita
Fooliumis küpsetatud punapeet küüslaugu ja punega.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kuumutada ahi 190°C juurde. Panna mõned punelehed kaunistuseks kõrvale. Küüslauk koorida ja lõigata hästi õhukesteks viiludeks. Peedid pesta hoolikalt ja pakkida fooliumisse. Igasse peedipakikesse panna lisaks ka paar punelehte ning küüslauguviilu. Küpsetada umbes tund aega, kuni peedid on pehmed. Küpsenud peetidel lasta veidi jahtuda, avada pakid, peedid koorida ja lõigata pooleks. Peedipoolikud panna vaagnale, lisada jogurt. Garneerida punelehtede ja sidrunikooreribadega. Riputada peale purustatud meresoola ja pipart. Võib serveerida soojalt või ka toatemperatuuril.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa