Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihata

Savipotis hautatud kapsas

Lihata

Savipotis hautatud kapsas

Suur kokaraamat
PrindiSoovita sõbrale
Savipotis hautatud kähar peakapsas tomati-sibula-porrukastmes sobib lisandiks lihatoitude juurde. Põhiroaks küpseta üle juustuviiludega ja paku kõrvale kartuleid.

üle 60 min

Retsept
0.5 tk Sibul
0.25 küünt Küüslauk
0.25 tk Porrulauk
12.5 g või
0.625 dl lihapuljong
0.5 sl tomatipasta
värskelt jahvatatud must pipar
0.5 tl Pune (kuivatatud)
0.25 tk Savoia kapsas
200 g umbes
Koori ja haki sibulad ning küüslauk. Pese, puhasta ja lõika õhukesteks viiludeks porru valge osa. Sulata pannil või ja pruunista selles sibulakuubikuid, sega juurde küüslaugu- ja porrutükid. Kalla peale puljong ning lase keema tõusta. Maitsesta tomatipasta, pipra ja punega ning võta pann tulelt. Puhasta ja pese kapsas ning lõika kaheksaks sektoriks. Pane pool sibulasegust savipotti ( mida on eelnevalt külmas vees leotatud) ja tõsta peale kapsasektorid. Määri kapsad pealt ülejäänud sibulaseguga. Hauta kapsast eelsoojendatud praeahjus 175°C (gaasipliidil 2.jaotus) juures umbes 40 minutit. Hautatud kapsas sobib lisandiks lihatoitude juurde. Põhiroaks küpseta üle juustuviiludega ja paku kõrvale kartuleid.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes