Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihata

Kartuli-paprikahautis

Lihata

Kartuli-paprikahautis

Sirje Rekkor Targu talita
PrindiSoovita sõbrale
Kartuli-paprikahautis sobib lisandiks lihatoitude juurde või ka kergeks põhiroaks.

40-60 min

Retsept
1 dl õli
2 tk Sibul
1 küüs Küüslauk
0.25 tl Köömne seemned
0.5 tl Paprika (jahvatatud)
3 dl vesi
sool
2 kg kooritud kartulid
2 tk roheline paprika
4 tk kooritud tomat
Sibul ja küüslauk koorida ning hakkida. Paprikal eemaldada seemned ja valged membraanid, viljaliha tükeldada ribadeks. Tomatid tükeldada kuubikuteks. Kartulid koorida ja lõigata õhukesteks viiludeks. Kuumutada õli paksupõhjalises keedunõus, praadida sibul ja küüslauk klaasjaks. Lisada köömned, paprikapulber ja vesi. Lisada kartuliviilud, tükeldatud tomatid ning paprikaribad. Hautada kaane all umbes 30 minutit. Kartuli-paprikahautis sobib lisandiks lihatoitude juurde või ka kergeks põhiroaks.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes