Köögiviljatoidud  » Lihata

Porgandid aedubade ja munaga

Keskmine hinne: 4.53 Allikas: Supid ja ühepajatoidud.
Hautatud porgandid ja aedoad munaga.
Valmistusaeg: 20-40 min
Tükeldatud porgandid ja aedoad pannakse keeva, soolaga maitsestatud vette, keedetakse peaaegu pehmeks. Või sulatatakse, selles kuumutatakse jahu helekollaseks, lisatakse vürtsikaste ja aedviljad koos keeduleemega. Keedetakse koos 5-8 minutit, maitsestatakse. Lauale andmisel pannakse toidule tükeldatud mune või omletti ja riivitud juustu. Munade asemel võib võtta ka vorsti- või singiviile.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
kullerkupp 04.mai 2005 15:32
Oli maitsev.
Laica 03.mai 2005 16:24
olen kuulnud, et oad-herned keedetakse magedas vees. Soolases ei pidavat eriti hästi pehmeks keema. Aga muidu on see väga hea. Sellisel kujul olen kasutanud teda muu toidu kõrvale salati asemel, aga eraldi söögina tehes olen karbi kanafileed (midaiganes marinaadis) lisanud.
anneke041 23.apr 2005 19:32
kasulik,maitsev!!!
vinnipuhh 23.apr 2005 06:32
tasub teha,hea on
1