Lihata

Kerge kartulivorm basiilikuga

Keskmine hinne: 5 Allikas: Targu talita
Kerge kartulivorm basiilikuga.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kartulid koorida ja lõigata viiludeks. Piim mõõta kastrulisse. Lisada maitseained ja kartuliviilud ning keeta 5-6 minutit (poolpehmeks). Ahjuvorm määrida võiga, tõsta sinna kartulid, riputada nendele hakitud basiilikulehti ning valada üle kuuma piimaga. Puistata üle riivjuustuga ja küpsetada ahjus 175°C juures 30 minutit, kuni kartulid on pehmed ja roa pind kuldkollane. Serveerimisel riputada peale hakitud maitserohelist.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
siirikirikal 12.aug 2011 08:53
Triin: siinne retsept on ilma munata tõesti, piim peaks lõpuks kartulitesse imenduma. Selle roa kergus seisnebki. Maitseks võiks lisada ka küüslauku.
Triin 11.aug 2011 17:21
kas piimale muna ei peaks lisama et ma paremini koos püsiks ?
Rita 11.apr 2010 18:18
Kas soola ei pandagi? Mina panin, praegu on ahjus.
Erle70 19.juuni 2005 12:59
Väga hea, kui olen ise teinud kartulivormi, siis on kartulid tihti jäänud tooreks. Aga edaspidi siis kindlasti keedan kergelt läbi ja see ju lühendab valmimisaega ka tunduvalt,,,Tänud igatahes
1