Köögiviljatoidud  » Lihata

Kartulikotletid sibulaga

Keskmine hinne: 4.41 Allikas: Kotletid & Kastmed Autor: Peeter Kard
Toorestest kartulitest ja sibulast valmistatud kotletid.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kartulid koorida ja riivida, lisada munad ning soolaga maitsestatud vees kergelt kuumutatud hakitud sibulad. Maitsestada soola ja pipraga. Segada hoolikalt läbi, vormida väikesed kotletid või pihvid. Paneerida jahuga ja praadida rasvas mõlemalt poolt kergelt pruuniks. Anda lauale hapukoorega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
krõbe 18.mai 2014 18:27
Krõbedamaks saab, kui praadida õlis ja pätsikesi veeretada riivsaias.
tibu 18.märts 2010 11:02
mmm-..500g sibulat????
Tibatillluke 27.jaan 2010 16:40
oi, mul läks tükk aega enne kui taina siduma sain :D aga muidu super :Y
Liina 02.okt 2009 15:38
Mina olen neid korduvalt teinud ja ilma paneeringuta. Vähem mässamist ja saab krõbedamad kah! ;)
Tiilu 19.mai 2009 18:36
väga maitsev aga kuidas nad krõbedamaks saaks...
(nimetu) 20.okt 2008 15:10
Algajale võiks olla lisatud, et riivitud toores kartul tuleks sõelal läbi pesta, muidu on väga raske seismisel tekkinud tärkliseveega kotlette vormida.
(nimetu) 17.okt 2008 15:07
Nämma! Lisasin küüslauku, mis andis vurtsu juurde.
1