Köögiviljatoidud  » Lihata

Paneeritud kartulid

Keskmine hinne: 2.33 Allikas: 100 rooga
Kui eelmisest päevast jäi järele kartuleid ning soovid valmistada midagi põnevat ja originaalset, kuid mitte keerulist, on paneeritud kartulid just õige toit. Selleks ei kulu palju aega ega toiduaineid.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Lõika kartulid viiludeks. Klopi munad lahti ja maitsesta kartulimaitseaine ning pipraga. Lase õli pannil soojaks. Kasta kartuliviilud algul munasse ja siis jahusse ning pane pannile praadima. Prae mõlemalt poolt. Serveerimisel kaunista peterselliga. Lisandiks sobivad värsked köögiviljad või lihtne värsketest köögiviljadest tehtud salat.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Kiku 08.jaan 2012 19:16
Mina ka üritasin... ja tõesti jantimist on liialt, et niisama neid perele meisterdada :R Pigem siis, kui midagi v-o erilisemat teha külalistele vms. Ehk oleks fritüür ka siis asjakohane :) Tegin 2 suurt pannitäit ja jätsin pooleli... ülejäänud kartulid lähevad lihtsalt praadimiseks :D
Marmit 04.apr 2011 09:44
Tegin ka neid ja maitse on täiesti normaalne, aga ei midagi erilist ja tööd selle nimel on liiga palju nii, et mina edaspidi ei tee.
Maix_005 20.juuli 2010 15:33
Proovisin paneerida nii jahu kui riivsaiaga ja riivsaiaga oli maitse ikka tunduvalt parem.
K22tlin 23.jaan 2010 18:40
kas õli peab siis palju olema ? ja kas ahjus ei saaks neid küpsetada ?
:) 30.jaan 2009 21:38
Just - paneeringul on oluline temperatuur. Õli peab olema kuum, samas peab jälgima, et üle ei kõrvetaks.
marne4 30.okt 2008 16:36
Jazmine-plönnid ei tule.kui rasv pannil kuum on.
Jazmine 16.okt 2008 23:30
Kahjuks ei saa nõustuda eelkommijatega. Tegin hoole ja armastusega aga välja tulid rasvased jahused käkid:(
kalju86 07.dets 2005 20:06
-Megahead-, on nad tõesti. Kuid minu keldris, ja jarelikult ka keedupotis on reeglina tahe-,ja väga tahe kartul. Ni-et selle kartula viile on mul väga raske näpuvahel töödelda, ja siis veel -ÜHES- tükis pannile asetada. Ma kõrvetan oma kartula pannil pruuniks, ja valan, maitsestatud, muna-piima seguga üle.
kessutriin 05.dets 2005 11:49
päris huvitava maitse saaks kui paneeriks (või lisaks natuke)seesamiseemne-
tega ja lihtsam on ju ahjus üle küpsetada. Tulevad vähem rasvasemad.
Waster 03.dets 2005 22:19
megahead, ainult et jantimist on palju kui terve pere süüa tahab. ja pannile ei saa suurt hulka korraga panna. ikka ühe kihi haaval... ja kasutades odrajahu on tulemus veelgi huvitavam
1