Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihata

Paneeritud peet ehk peedišnitslid

Lihata

Paneeritud peet ehk peedišnitslid

Sendiveeretaja kokaraamat
PrindiSoovita sõbrale
Praetud paneeritud peediviilud.

kuni 20 min

Retsept
1 tk suurem keedetud peet
0.25 tk Muna
Riivsai
Sool
Valge pipar
praadimiseks margariin või õli
Koori punapeedid ja lõika 1 cm paksusteks viiludeks. Klopi munakollane ja -valge segamini. Sega riivsai, sool ning valge pipar kokku. Kasta peediviilud lahtiklopitud munasse ja seejärel riivsaiasegusse. Küpseta rasvas mõlemalt poolt kaunilt kuldpruuniks. Serveeri koos keedukartulite ja pruunistatud sibulaga.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes