Köögiviljatoidud  » Lihata

Karamellistatud värsked kartulid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kartuliraamat
Karamellistatud värske kartul on üks gurmeetoitudest. Vaja ei lähe midagi väga erilist ja aega ei kulu palju, kuid toit saab väga omapärane. Kui juua kõrvale head valget veini, saad tõelise naudingu osaliseks.
Pese kartulid korralikult ära ja keeda peaaegu valmis. Kalla vesi ära ning pane kartulid natukeseks jahtuma. Võta pann, kalla sellele ühtlane kiht pruuni suhkrut ja pane peale võitükikesed. Tõsta tasasele tulele ning sega kergelt. Mõne aja pärast hakkavad suhkur ja või sulama, siis lisa apelsinimahl. Keeda kogu aeg segades ühlane mass. Kalla sinna peale kartulid. Kui soovid, maitsesta soola ja pipraga ning puista peale hakitud maitserohelist. Lõika kartulikoorimisnoa abil apelsinikoorest õhukesed liistud. Serveerimisel kaunista kartuleid apelsinikooreliistude ja maitserohelisega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa