Köögiviljatoidud  » Lihata

Düšesskartulid

Keskmine hinne: 5 Allikas: Targu talita
Pidulik lisand liharoogade juurde.
Kooritud kartulid keeta soolaga maitsestatud väheses vees pehmeks. Keeduvesi valada ära ja liigne niiskus aurutada kartulitest välja. Seda teha nii, et keedunõul võtta kaas pealt, panna pliidile ja hoida mõni minut, vahetevahel kartuleid raputada. Kartulid püreestada ( sausegur selleks ei kõlba oma liiga suure kiiruse tõttu ). Püreele lisada sulavõi ja lahtihõõrutud munakollased, segada ühtlaseks ja maitsestada. Segu pritsida võitatud või küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ning küpsetada ahjus või grillida, kuni tekib helepruun koorik. Kaval on teha nii, et algul küpsetada paar minutit ( pind muutub kõvaks ) ning just enne serveerimist panna veel paariks minutiks ahju.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
tzikull 26.nov 2006 00:34
väga hea ja lihtne valmistada tasub kindlasti teha:D
noid17 25.nov 2006 18:17
olen teinud ja väga hea roog. Teeb söömise rõõmsamaks, erit vahva lastelauale.Ja kindlasti lisab pidulikkust.
1