Lihata

Lihata köögiviljaraguu

Keskmine hinne: 5 Allikas: 100 rooga Autor: Rain Käärst
Raguu pärineb Prantsusmaalt, kuid on kasutusel ka Itaalias. Mõlemal puhul on tegemist paksema hautisega, mis on valmistatud köögiviljadest ja lihast. Seekord teeme tervisliku raguu ilma lihata.
Kogus: 4 portsjonit
Koori ja tükelda kartulid, haki sibul, varsseller, küüslauk ja tomatid. Kuumuta sibulat ja küüslauku potis õlis mõni minut. Lisa karri, seedriseemned, koriander ja veidi purustatud pipart, prae kergelt paar minutit. Lisa tükeldatud seller, tomat, kartul ja oad, prae aeg-ajalt segades veel 5 minutit. Lisa roheline sibul, sinepiseemned ja köögiviljapuljong ning keeda madalal kuumusel, kuni köögiviljad on pehmed. Vajadusel maitsesta soola ja pipraga. Serveeri keedetud riisiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Kertu Kaljuveer 28.dets 2010 13:24
Oli väga maitsev. Seedrimänniseemneid võiks minu poolest ka oluliselt rohkem panna. Mina ei teinudki riisi kõrvale. Sobis kenasti ka täitsa iseseisva roana. Samas lihasõbrale võib kõrvale teha mingi kotleti vms.
1