Köögiviljatoidud  » Lihata

Klopitud küüslaugukartulid

Keskmine hinne: 3.95 Allikas: Oma Maitse Autor: Anu Raud
“Selle õpetas mulle Aime Unt. Räägitakse ju palju asju, aga see jäi mulle külge, teen seda kohe palju. Üldiselt pidi see vist Armeenia retsept olema. No paremat sööki ei saagi olla.”
Valmistusaeg: 20-40 min
1. Keeda kartulid.

2. Lisa keedetud kartulite hakitud petersell, hakitud küüslaugud, till ja priske kärakas võid.

3. Siis kaas potile peale ja klopid-raputad need segamini – kõik see lõhn ja maitse jääb sinna sisse, läheb sellest läbi.

MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Martin 29.okt 2014 14:10
Tubli kärakas võid XD
Siiri Kirikal 25.sept 2014 11:54
Kartuleid keeda nii nagu ikka ja need peavad täitsa pehmeks keenud olema. Siis on kloppimise järel potis üsna kartulipudrulik tulemus.
Maile 24.sept 2014 16:43
Kas kartulid peakas kloppides n-ö sodiks minema? St peaks olema sedavõrd pehmeks keedetud eelnevalt? Või peaks jääma terved kartulid ja lihtsalt maitseained jagunevad-segunevad.
tublike 23.sept 2014 16:45
Nii head, ma paneks küüslauku veel rohkem.
1