Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihata

Köögiviljakangid mee ja juustuga

Lihata

Köögiviljakangid mee ja juustuga

Valga Põhikool Söögivahetund
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Hele-Mai Alamaa

20-40 min

Retsept
portsjonile
300 g Porgand
200 g Kaalikas
150 g Suvikõrvits
150 g Paprika
50 ml Mesi
100 g Riivitud juust
100 ml Rõõsk koor 10%
3 spl Päevalilleseemned
1. Koori porgandid ja kaalikas, lõika kangideks ja keeda poolpehmeks.

2. Puhasta suvikõrvits ja paprika, lõika kangideks. Aseta paprika ja suvikõrvits ning poolpehme kaalikas ja porgand ahjuvormi.

3. Küpseta 180–200kraadises ahjus 10 minutit või kuni viljad on pehmed.

4. Võta vorm ahjust, nirista köögiviljadele mesi, puista peale riivitud juust ja päevalilleseemned.

5. Vala üle rõõsa koorega.

6. Küpseta veel 10 minutit ehk kuni juust on sulanud ja kuldpruun. Serveeri kohe.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes