Köögiviljatoidud  » Lihata

Köögiviljakangid mee ja juustuga

Keskmine hinne: 3.66 Allikas: Söögivahetund Autor: Valga Põhikool
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 5 portsjonit
1. Koori porgandid ja kaalikas, lõika kangideks ja keeda poolpehmeks.

2. Puhasta suvikõrvits ja paprika, lõika kangideks. Aseta paprika ja suvikõrvits ning poolpehme kaalikas ja porgand ahjuvormi.

3. Küpseta 180–200kraadises ahjus 10 minutit või kuni viljad on pehmed.

4. Võta vorm ahjust, nirista köögiviljadele mesi, puista peale riivitud juust ja päevalilleseemned.

5. Vala üle rõõsa koorega.

6. Küpseta veel 10 minutit ehk kuni juust on sulanud ja kuldpruun. Serveeri kohe.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa