Köögiviljatoidud  » Lihata

Hapukapsa-bataadipüreesupp röstitud kanepiseemnetega

Keskmine hinne: 3.68 Allikas: Hapukapsas Autor: Andra Kalda
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 3 portsjonit
1. Koori ja viiluta bataat. Haki sibul ja üks küüslauguküüs.

2. Kuumuta poti põhjas veidi õli. Prae bataat koos sibula ja küüslauguga kergelt läbi. Lisa hapukapsas, puljongikuubik, keev vesi ja keeda kõik pehmeks.

3. Püreesta poti sisu. Lisa koor, maitsesta ning keeda veel 5 minutit.

4. Rösti kuumal  kuival pannil kanepiseemned. Serveeri suppi seemnete ja värske maitserohelisega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Hedy 09.dets 2015 10:55
Väga-väga hea supp!
1