Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihata

Täidetud Romano piprad

Lihata

Täidetud Romano piprad

Pille Enden Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Kerge roog sobib õhtuseks ajaks igati hästi. Pärlkuskussi asemel võib magusate piparde täitmiseks kasutada ka tavalist kuskussi, kinoad, tangu või riisi.

40-60 min

25 minutit + 25–30 minutit ahjus

Retsept
portsjonile
4 tk Romano pipar
2 spl Õli
125 g Pärlkuskuss
2 spl Roheline pesto
4 spl Hakitud päikesekuivatatud tomatid
200 g Mozzarella
4 spl Riivsai
1 tl Kuivatatud pune
Sool
Must pipar
1. Lõika piprad pikuti pooleks ja pane ahjuvormi, lõikepool ülal. Määri pealt õliga, maitsesta soola ja pipraga. Kuumuta ahi 200 kraadini ja küpseta pipraid ahjus 10–15 minutit, kuni need veidi pehmenevad.

2. Nirista pärlkuskuss keevasse soolakasse vette ja keeda 10– 12 minutit või vastavalt pakendil olevale juhisele. Nõruta ja sega pestoga.

3. Haki tomatid ja mozzarella ning sega samuti kuskussiga. Tõsta segu pipardele ja raputa peale punega segatud riivsai. Küpseta 15–20 minutit, kuni riivsai on kuldpruun ja krõbe ning piprad pehmed.

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke