Köögiviljatoidud  » Lihata

Kartulikotletid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Kaari Onni
Kui kodus on eelmisest päevast keedetud kartuleid üle jäänud, teeme kartulikotlette. Laste seas lõpmatu hitt!
Kogus: 8 portsjonit
1. Haki sibulad ja karamellista pannil. Pane jahtuma. Riivi keedetud ja kooritud kartulid. Lisa riivitud kartulitele sool, veidi pipart ja muna ning soovi korral ka ahjus röstitud kõrvits. Sega saadud segu sibulatega.

2. Tee paraja suurusega kotletid ning veereta neid odramannas või ka jahus. Kuumuta pannil õli ja tükike võid ning prae kotletid kuldseks. Serveeri näiteks ahjuvõi keedupeediga. Peale sobib hapukoor, millesse on segatud veidi head sinepit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa