Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihata

Kartulikotletid

Lihata

Kartulikotletid

Kaari Onni Pere ja Kodu
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Hele-Mai Alamaa
Kui kodus on eelmisest päevast keedetud kartuleid üle jäänud, teeme kartulikotlette. Laste seas lõpmatu hitt!
Taimetoitlastele
Kiudainerikas
Retsept
portsjonile
2 tk Suur sibul
7 tk Suur keedetud kartul
300 g Soovi korral ahjus röstitud tükeldatud kõrvits
1 tk Muna
1 tl Sool ja must pipar
Odramanna veeretamiseks
Praadimiseks õli ja või
1. Haki sibulad ja karamellista pannil. Pane jahtuma. Riivi keedetud ja kooritud kartulid. Lisa riivitud kartulitele sool, veidi pipart ja muna ning soovi korral ka ahjus röstitud kõrvits. Sega saadud segu sibulatega.

2. Tee paraja suurusega kotletid ning veereta neid odramannas või ka jahus. Kuumuta pannil õli ja tükike võid ning prae kotletid kuldseks. Serveeri näiteks ahjuvõi keedupeediga. Peale sobib hapukoor, millesse on segatud veidi head sinepit.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hurmaasalat metspähklitega

Värsked salatid
Hurmaasalat metspähklitega