Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihata

Ahjukartulid sidruni ja küüslauguga Kreeka moodi

Lihata

Ahjukartulid sidruni ja küüslauguga Kreeka moodi

Britt Paju Anne ja Stiil
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Britt Paju
Retsept
portsjonile
1 kg Kartulid
1 tk Väike sidrun
3 spl Oliiviõli
2 tk Küüslauguküüs
1 spl Kuivatatud pune
Sool
Must pipar
1. Kui kasutad paksema koorega kartuleid, siis koori need ja lõika sektoriteks. Vala soolaga maitsestatud keevasse vette ning keeda 10 minutit. Kurna ja vala ahjuplaadile koos õli, sidrunimahla, pune ning hakitud küüslauguga.

2. Maitsesta soola-pipraga. Sega läbi ja küpseta 200 kraadi juures 20–30 minutit, vahepeal korra segades, kuni kartulid on kena kuldse jumega. Serveeri paari sidruniviiluga ning puista peale punet ja musta pipart.

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke