Köögiviljatoidud  » Lihata

Praetud kartulid seentega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Autor: Toidutare
Lihtne ja kiiresti valmistatav argipäeva õhtusöök.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
Valmistusviis
Keeda kartulid ja tükelda viiludeks, pruunista võis. 
Tükeldatud värsked seened ja sibul prae eraldi, sega praetud kartuliga, maitsesta.
NB! Kui teed soolaseentega, siis võta seeni poole väiksem kogus
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
paprika 08.aug 2004 19:57
Seene ja kartuliga saab teha ka järgmist-nimetame seda seene-kartuli hautiseks. Praed potipõhjas sibula, seened ja küüslaugu, lisad veidi oreganot või muud maitsetaime ning valad juurde keeva vett, et toiduained oleksid kaetud. Lased keema, veidi aja pärast lisad suurteks tükkideks lõigatud kartulid, keedad pehmeks, segad korralikult läbi, maitsestad pipra ja soolaga ning ongi valmis. Seente asemel võib kasutada ka hakkliha, läbikasvanud sealihakuubiikuid jne. Kes soovib rammusamat toitu, võib keemise lõpus lisada ka vähese veega läbi segatud hapukoort ning keemise ajal võib lisada ka leemekuubiku või Vegeta-laadset maitseainet. Maitsestamine on toidutegija pärusmaa. Juurde anna toorsalatit ning riputa toit üle maitserohelisega. Minu perele meeldib see hautis väga!
1