Köögiviljatoidud  » Lihata

Artišokid vinegretikastmes

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Suur kokaraamat
Maitsev köögiviljaroog
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Pese artišokid, eemalda välimised väiksed lehed.
Lõika terava noaga ära ülemine veerandik ja vars ning köögikääridega leheotsad.
Lõigatud servad määri sidrunimahlaga.
Pane artišokid keevasse soolasesse vette ja keeda kaanega kaetult madalal kuumusel u 30 minutit.
Kahvli või noaga torgates peab olema vilja alumine osa pehme.
Tõsta artišokid vahukulbiga veest välja ja lase sõelal nõrguda.
Vinegreti jaoks koori ja haki šalottsibul ning suru läbi küüslaugupressi.
Sega kokku äädikas, sool, pipar, suhkur, õli ja petersell.
Kasta tomat kuuma vette, tee sisselõige ja libista nahk maha.
Lõika tomat pooleks ja puhasta seemnetest, viljaliha haki kuubikuteks ja sega vinegreti hulka.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa