Köögiviljatoidud  » Lihata

Sufleekartul

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Naine Autor: Maire Suitsu
Sufleekartul on eelkõige mõeldud piduliku prae lisandiks. 
Küpseta kartulid pehmeks, poolita pikuti ning õõnesta sisu lusikaga välja. Mikserda väljaõõnestatud kartuli hulka või, seejärel lisa piim, munarebud, sool ja peenestatud till. Viimasena kalla segule tugevaks elastseks vahuks mikserdatud munavalged ja tõsta õrnalt segamini. Jaga mass koorikutesse ja küpseta 200 kraadi juures u 15 minutit ehk kuni täidise kõrgemad osad on pruunistunud. Sufleekartul sobib nii liha kui ka kala lisandiks. Kui aga soovid neid pakkuda omaette einena, maitsesta täidist täiendavalt pipra, küüslaugu-, sibula- või paprikapulbriga. Eriti uhke välimuse saamiseks suru täidis läbi tordipritsi figuurse otsiku.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa