Köögiviljatoidud  » Lihata

Kitsejuustuga küpsetatud kartulid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Rootsi Autor: Toidutare
Küpsetatud kartulisektorid kitsejuustuga. 
Valmistusaeg: 40-60 min
Koori kartulid ja lôika sektoriteks. Pintselda kartulisektorid ôliga, maitsesta rosmariini, soola ja pipraga. Küpseta 225º C ahju keskosas umbes 40 minutit. Lôika tomatid sektoriteks. Haki sibul. Sega tomatid, sibul ja kitsejuust koos küpsetatud kartulisektoritega. Puista peale veidi oliive, maitsesta soola ja pipraga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
yllemi 16.jaan 2006 11:03
väga lihtne ja maitsev
elenora 25.veeb 2005 11:55
Väga maitsev, soovitan!
1