Köögiviljatoidud  » Lihata

Ratatouille

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: A Little Provencal Cookbook Autor: Marilyn Bright
Maitsev köögiviljahautis.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
450 g tomateid, kooritud ja hakitud (või vastav kogus purustatud tomateid)
3 purustatud küüslauguküünt
2 oksakest tüümiani
oliiviõli
1 tl suhkrut
1 kooritud ja kuubikuteks lõigatud baklazhaan
4 väikest suvekõrvitsat, viilutatud
2 ribadeks lõigutud punast paprikat
2 suurt sibulat, viilutatud
8-10 basiilikulehte, hakitud
4 sl hakitud peterselli
soola ja pipart
Valmistus:
Hauta tomatid ja küüslauk koos suhkru ja tüümianiga väheses õlis madalal kuumusel.
Teisel pannil kuumuta rohkem õli, selles küpseta järgemööda baklazhaanid, suvekõrvitsad, paprikad ja sibulad: kui ühed viljad on valmis, tõsta ära ja küpseta järgmised.
Kui tomatid on tihkeks püreeks haudunud, lisa kõik aedviljad korraga, lase koos haududa umbes 5 minutit, maitsesta basiiliku, peterselli, soola ja pipraga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
uffa 08.apr 2011 17:50
vääääga hea!
aili21 22.sept 2010 15:24
Maailma parim köögiviljahautis.
Taimi 29.sept 2009 15:05
Minule see toit maitses
Kristo 12.mai 2008 16:21
(Y) HEA VVÄRK ON SEE
Cleona-Eneli 19.sept 2005 16:30
Proovitud,tehtud-
maitses hästi
chef 14.aug 2004 15:18
Väga maitsev, olen ise proovinud
1