Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihata

Hautatud punane kapsas õuna ja nelgiga

Lihata

Hautatud punane kapsas õuna ja nelgiga

Toidutare Eesti
PrindiSoovita sõbrale
Punane peakapsas sobib hästi liha- või kalatoitude juurde.
Retsept
500 g kapsas
2 sl rasva
1 sibul
1-2 ôuna
nelki
soola
äädikat
1/2 kl punast veini
marjamahla vôi kuumavett
Kuumas rasvas hauta peeneks lõigatud sibul. Lisada peenestatud kapsas ka riivitud õunad, paar nelki, veidi soola, äädikat ja punane vein ning hauta kapsas pehmeks. Maitsestamiseks võib lisada ka suhkrut. Toidule võib lisada punast peeti.
 
 

Uued retseptid

Metsaste maitsetega lambakarree

Jõulud ja uusaasta
Metsaste maitsetega lambakarree