Köögiviljatoidud  » Lihata

Taani jõulukapsad

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: erakogu Autor: deidre
punane peakapsas punasesõstrazheleega.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 1 portsjon
5 g võid
4 sl punasesõstrazheleed
2 tl palsamäädikat
0,25 tl jahvatatud vürtspipart
1 tl meresoola
500 g peenelt riivitud punast kapsast
Valmistusõpetus:
Kuumuta või, punasesõstramoos, vürts ja sool suures potis keemiseni. Lisa kapsas ja hauta mõõdukal tulel kaane all umbes 15 minutit. Eemalda potilt kaas, tõsta kuumust ja hauta pidevalt segades umbes 3 minutit, kuni vedelik on aurustunud. Maitsesta.
Variant õuntega:
Lisa pärast 15minutilist hautamist 2 punast sibulat õhukeste sektoritena, 3 koorimata õuna kuubikutena ja 0,5 tl meresoola.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa