Köögiviljatoidud  » Lihata

Ahjukõrvits basiiliku ja koriandriga

Keskmine hinne: 3.66 Allikas: Kodu ja aed
Ahjus küpsetatud basiilikukõrvits.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Puhasta kõrvits ja lõika viljalihast umbes 75 g viilud (üks sööja kohta). Pane ahjuplaadile küpsetuspaber, pritsi seda veidi õliga. Aseta kõrvitsaviilud küpsetusplaadile, maitsesta soola, kuivatatud koriandri ja hakitud basiilikuga. Pane plaat eelsoojendatud ahju ja küpseta kõrvitsat 200°C juures umbes 15 minutit. Serveeri kohe. Suurepärane kerge lisand nii kala- kui lihatoitude juurde.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
tsonn 04.jaan 2006 23:51
Tubli Piret!! Olgu retseptid ikka meie enda saadustest,mitte jõulukuul maitsetutest sparglitest.
ljuda 17.okt 2005 13:42
nämm nämm.... :D
1