Köögiviljatoidud  » Lihata

Savipotis hautatud kähar peakapsas

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Suur kokaraamat.
Savipotis hautatud kähar peakapsas tomati-sibula-porrukastmes sobib lisandiks lihatoitude juurde. Põhiroaks küpseta üle juustuviiludega ja paku kõrvale kartuleid.
Valmistusaeg: üle 60 min
Koori ja haki sibulad ning küüslauk. Pese, puhasta ja lõika õhukesteks viiludeks porru valge osa. Sulata pannil või ja pruunista selles sibulakuubikuid, sega juurde küüslaugu- ja porrutükid. Kalla peale puljong ning lase keema tõusta. Maitsesta tomatipasta, pipra ja punega ning võta pann tulelt. Puhasta ja pese kapsas ning lõika kaheksaks sektoriks. Pane pool sibulasegust savipotti ( mida on eelnevalt külmas vees leotatud) ja tõsta peale kapsasektorid. Määri kapsad pealt ülejäänud sibulaseguga. Hauta kapsast eelsoojendatud praeahjus 175°C juures umbes 40 minutit. Hautatud kapsas sobib lisandiks lihatoitude juurde. Põhiroaks küpseta üle juustuviiludega ja paku kõrvale kartuleid.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa