Köögiviljatoidud  » Lihata

Tulised aedoad munaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: erakogu Autor: thredahlia
Köögiviljapada
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
600 g aedube
3 punast tsillikauna
6 marineeritud küüslauguküünt
u 100 g võid
2-3 muna
piima
soola
musta pipart
Valmistusõpetus:
Oakaunad puhastada ja lõigata u 3cm juppideks.
Ajada või sügavl pannil tuliseks, lisada oad, tükeldatud sibul ja tsillikaunad. Küpsetada tasasel kuumusel kuni oakaunad on peaaegu pehmed, lisada pressitud küüslauguküüned, sool ja pipar. Tõsta pliidi temperatuur maksimumile, kloppida munad lahti vähese piimaga, lisada oasegule ja küpsetada, kuini muna on hüübinud. Serveerida kuumalt.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
merilin 22.nov 2004 23:28
Lihtsalt keele viib alla, aga kuumutama peab tõesti nii kaua kui oad täiesti pehmed, muidu natuke ebameeldiv toore oa maitse. Maitseb peaaegu nagu mu lemmiktoit Gruusia restoranis!
1