Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihata

Köögiviljapajaroog

Seda köögiviljarooga võib süüa ka pärast kella kuut õhtul. Sobib värskelt praetud kaelakarbonaadi lisandiks.

40-60 min

Retsept
portsjonile
0.25 tk Baklažaan
0.75 küünt Küüslauk
0.5 tk Sibul
0.25 tk Porrulauk
1 tk Porgand
0.5 tk Rullkõrvits
0.25 tk roheline paprika
0.75 tk kartul
0.125 dl oliivõli
0.25 purki purustatud tomatid
0.5 sl tomatipüree
0.5 lehte Loorber
0.25 tl Tüümian
0.25 tl sool
0.125 tl Must pipar
0.125 tk sidrun
1.25 dl puljong (köögiviljapuljongikuubikust)
Koori baklažaan, lõika kuubikuteks ja pruunista õlis kuldpruuniks. Koori ja haki sibulad, viiluta porru. Kuumuta potis õli ning pruunista sibulat, porrut ja purustatud küüslauku 2-3 minutit. Lisa tükeldatud porgandid, suvikõrvits, kartulid, paprika, pruunistatud baklažaan, maitseained, purustatud tomatid, tomatipasta ja sidruniviilud. Vala peale puljong ning hauta madalal kuumusel 15 minutit. Vajadusel maitsesta veel soola ja pipraga.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes