Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihata

Värviline porgandi-kartuligratään

Lihata

Värviline porgandi-kartuligratään

Kodu ja Aed
PrindiSoovita sõbrale
Gratineerida võib ju ka ainult kartuleid, aga porgandid annavad gratäänile hoopis parema maitse ja värvi.

40-60 min

Retsept
125 g Porgand
125 g jahune kartul
0.25 tl sool
Valge pipar
0.5 purustatud küünt Küüslauk
0.375 tl Rosmariin
0.5 dl riivjuust
0.625 dl 30% rõõsk koor
Sea ahi 225°C peale. Puhasta porgandid ja kartulid ning lõigu õhukesteks viiludeks. Pane kergelt soolakasse keevasse vette ja keeda 5 minutit. Nõruta keeduvesi ära. Kalla porgandi- ja kartulilõigud kaussi. Lisa sool, pipar, rosmariin, küüslauk ja pool riivjuustust ning sega läbi. Kalla segu ahjuvormi. Vala peale koor ning lõpuks riputa pinnale ülejäänud riivjuust. Küpseta rooga praeahjus keskmisel ahjuvõrel umbes 30 minutit.

KOMMENTAARID

karinloca 11.jaan 2013 13:55
Muide, väga maitsev , proovige julgelt, Olen kahel korral teinud ja pakkunud jõululaual. Kogu pere sööb ja kiidab,
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool