Köögiviljatoidud  » Lihata

Värviline porgandi-kartuligratään

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodu ja Aed
Gratineerida võib ju ka ainult kartuleid, aga porgandid annavad gratäänile hoopis parema maitse ja värvi.
Valmistusaeg: 40-60 min
Sea ahi 225°C peale. Puhasta porgandid ja kartulid ning lõigu õhukesteks viiludeks. Pane kergelt soolakasse keevasse vette ja keeda 5 minutit. Nõruta keeduvesi ära. Kalla porgandi- ja kartulilõigud kaussi. Lisa sool, pipar, rosmariin, küüslauk ja pool riivjuustust ning sega läbi. Kalla segu ahjuvormi. Vala peale koor ning lõpuks riputa pinnale ülejäänud riivjuust. Küpseta rooga praeahjus keskmisel ahjuvõrel umbes 30 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
karinloca 11.jaan 2013 13:55
Muide, väga maitsev , proovige julgelt, Olen kahel korral teinud ja pakkunud jõululaual. Kogu pere sööb ja kiidab,
1