Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihata

Punapeedihautis sibula ja kartuliga

Lihata

Punapeedihautis sibula ja kartuliga

Kiiresti ja nutikalt
PrindiSoovita sõbrale

20-40 min

Retsept
portsjonile
3 tk keskmise suurusega kartul
300 g (konserveeritud) Peet
1 tk Sibul
1 tl taimeõli
1 tl köögiviljapuljong (pulbrist)
1 tl Köömen
1 tk konservkurk
sool
Must pipar
2 sl (30 g) 10% hapukoor
Koori kartulid. Kalla punapeedi mahl ära, pane kõrvale. Peenesta peet, sibul ja kartulid. Kuumuta kastrulis õli, prae selles peedi-, kartuli- ja sibulakuubikud kergelt läbi. Vala peale 1 dl (ühe inimese kohta) vett ja punapeedimahl. Lisa köögiviljapuljong, pipar ja köömned ning hauta kaane all umbes 15 minutit. Lõika konservkurk kuubikuteks, lisa kartulite juurde, lase korraks keema ning maitsesta soola ja pipraga. Serveeri madalas taldrikus koos hapukoorega.

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke