Köögiviljatoidud  » Lihata

Paks kartulisupp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Rudolf Visnapuu
Supp, mida on lihtne valmistada ja mis on väga toitev - sealt see nimi.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 1 portsjon
Koori sibul, küüslauk ja kartul. Puhasta paprika seemnetest. Pane kaks kartulit kõrvale, ülejäänud kuus lõika ribadeks. Lõika paprika ja sibulad ribadeks, küüslauk haki peeneks. Pane kuumale pannile (kuhu on eelnevalt kallatud õli ) praadima sibul, küüslauk, paprika ja kartul. Mõne aja pärast lisa peeneks hakitud petersell. Maitsesta sojakastme ja pipraga. Soola pane ettevaatlikult, kuna sojakaste ise on juba soolane. Kui köögiviljad on kergelt praetud, kalla neile peale puljongikuubikust keedetud puljong. Hauta umbes 20-25 minutit. Umbes 10 minutit enne hautamise lõppu riivi jämeda riiviga supi hulka kaks ülejäänud kartulit. Vajadusel maitsesta veel. Serveeri hakitud peterselliga. Retsept on mõeldud neljale inimesele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Maraya 01.mai 2009 21:00
Väga maitsev :Y
jutita 10.okt 2008 08:34
Õige on järele proovida kuidas välja kukub.
merilin27 19.sept 2008 10:21
???Pane kuumale pannile praadima sibul,...ja KARTUL.Kui köögiviljad on kergelt praetud,kalla peale puljong.Hauta umbes 20-25minutit....On ju kästud kartulit kaua hautada ja 10min.enne hautamise lõppu lisada riivitult ülejäänud 2kartulit. ???
ellen02 16.sept 2008 13:29
Merilinile...10.minu-
tit enne hautamise lõppu ...mitte 25.minutit.
merilin27 15.sept 2008 19:33
Kas see hautamise aeg liiga pikk ei ole? 25-minutiga lähevad need kartuliribad ju pudruks.
Ann7 18.dets 2006 19:29
Eelistan hautatud (aurutatud) varianti, nii on tervislikum.
Karin 16.dets 2006 22:13
ei, mina saan aru, et toorest: sa praed ja hautad osa sellest ning riivitud kartul saab pehmeks selle viimase 10 minutiga
raksu 16.dets 2006 12:09
kas selles retseptis on vaja keedetud kartulit??
1