Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihata

Küpsekartulid köögiviljadega

Lihata

Küpsekartulid köögiviljadega

Harri Ilves 100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Ahjus küpsetatud kartulid ja köögiviljad moodustavad liharoogade kõrvale sobiva lisandi.

40-60 min

Retsept
portsjonile
5 tk Kartul
2 kuni 3 tk Porgand
1 tk suvikõrvits
1 sl Või
1 tl (hakitud) Koriander
Sool
Must pipar
Lõika kartulid, porgandid ja suvikõrvits ühesuurusteks tükkideks. Vala tükid võiga määritud ahjuvormi ning küpseta rooga ahjus 200°C juures 45 minutit, kuni kartulid on pehmed ja küpsed. 

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kreeka läätsesupp

Argitoidud
Kreeka läätsesupp